Rezervarea la Parkado Otopeni

La Parkado Otopeni, ne străduim să facem procesul de rezervare și plata cât mai simplu și mai convenabil pentru clienții noștri. Ai posibilitatea să faci rezervarea rapid și ușor online, direct de pe platforma noastră dedicată de rezervări. Tot ce trebuie să faci este să selectezi data și ora la care intenționezi să îți lași mașina în parcare, iar noi ne vom ocupa de restul.

Opțiuni Flexibile de Plată

În ceea ce privește plata, oferim mai multe opțiuni flexibile pentru a se potrivi nevoilor tale. Poți achita rezervarea online, folosind cardul bancar, ceea ce este convenabil și sigur. De asemenea, poți opta pentru plata la ghiseul nostru la predarea mașinii. Aici, ai posibilitatea de a plăti fie în numerar, fie cu cardul, oferindu-ți astfel flexibilitate în modul în care dorești să efectuezi plata. Indiferent de opțiunea aleasă, te asigurăm că procesul va fi simplu și transparent, astfel încât să te poți bucura de serviciile noastre fără griji.

Beneficiile Rezervării Online

Rezervarea online la Parkado Otopeni nu este doar convenabilă, ci și rapidă. Platforma noastră este ușor de utilizat, permițându-ți să selectezi datele și orele dorite în doar câțiva pași simpli. În plus, vei primi confirmarea rezervării tale imediat, eliminând orice incertitudine legată de disponibilitatea locurilor de parcare.

Asistență și Suport Clienți

Echipa noastră de suport clienți este întotdeauna la dispoziția ta pentru a te ajuta cu orice întrebări sau probleme pe care le poți întâmpina. Indiferent dacă ai nevoie de asistență pentru a finaliza rezervarea sau pentru a modifica detaliile acesteia, suntem aici pentru a-ți oferi suport rapid și eficient. Prioritatea noastră este să îți oferim o experiență fără probleme, de la momentul rezervării până la finalizarea serviciilor noastre.

Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei