Intrebari frecvente

Parcare Otopeni, intrebări frecvente

Suntem printre cele mai sigure și accesibile opțiuni de parcare din vecinătatea Aeroportului Otopeni. Cu o locație strategică, la doar 5 minute distanță de aeroport, Parkado reprezintă alegerea ideală pentru cei ce doresc un loc de parcare convenabil și sigur pentru mașina lor în timpul călătoriilor.
Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei

Parkado este situată la doar 5 minute de Aeroportul Otopeni, într-o locație accesibilă și ușor de găsit. Adresa exactă este Strada Drumul Odăii, Nr. 221, Otopeni, județul Ilfov.

Oferim servicii de parcare pe termen scurt și lung, cu monitorizare video non-stop, transport gratuit către terminal și asistență cu bagajele, rezervări flexibile și multe altele.

Tarifele pentru parcarea la Parkado încep de la 120 RON pentru 7 zile. Avem și alte opțiuni de pachete disponibile pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.

Rezervările pot fi făcute online, prin intermediul site-ului nostru web, sau telefonic. Este un proces simplu și rapid, iar confirmarea rezervării este imediată.

Acceptăm plăți atât online, prin intermediul cardurilor bancare, cât și la ghiseul nostru, la predarea mașinii, în numerar sau cu cardul.

Da, siguranța mașinii tale este prioritatea noastră. Avem sisteme avansate de securitate și monitorizare video non-stop, iar personalul nostru este antrenat pentru a asigura un mediu sigur pentru toți clienții noștri.

Suntem flexibili și înțelegători în ceea ce privește programările. Dacă ajungi înainte sau după ora rezervată, personalul nostru va face tot posibilul să găsească o soluție convenabilă pentru tine, fără costuri suplimentare.