Despre noi

parcare moderna langa aeroport otopeni

Parcare profesională, convenabilă si accesibilă

Parkado este soluția ideală pentru cei care caută o parcare sigură și convenabilă în apropierea Aeroportului Otopeni. Cu o poziționare privilegiată la doar 5 minute de aeroport, oferim o gamă completă de servicii pentru a satisface nevoile tale de parcare.

Despre Parkado

De ce sa ne alegi

Siguranta si Securitate

Parcarea noastră este monitorizată video non-stop, oferindu-ți liniștea că mașina ta este în siguranță în timp ce ești plecat.

Confort si servicii premium

Oferim servicii de transport gratuit către terminalul aeroportului și asistență cu bagajele, asigurându-ne că călătoria ta începe și se încheie cu confort și fără griji.

Rezervari online simple

Facilităm rezervările online, permițându-ți să îți rezervi locul de parcare în doar câteva clicuri. Ai posibilitatea să faci modificări sau să anulezi rezervarea gratuit, iar metodele de plată flexibile
parcare moderna aeroport otopeni
Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei

Preturi competitive

Ofertele noastre încep de la doar 120 RON pentru 7 zile de parcare, oferindu-ți o soluție convenabilă și accesibilă pentru nevoile tale de parcare pe termen lung sau scurt.

Atentie la detalii

Echipa noastră este mereu disponibilă pentru a te ajuta și a răspunde la întrebările tale, asigurându-ne că experiența ta cu Parkado este una plăcută și fără probleme.

Locatie convenabila

Parcarea noastră se află la doar 5 minute de Aeroportul Otopeni, ceea ce înseamnă că vei ajunge rapid și fără stres la terminalul de plecare sau la mașina ta după sosire.