Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Parkado.ro, Operată de Sc Ttr Real Estate Development&Promotion S.R.L.

CIF: 42723445
J40/7426/2020
Adresă: Municipiul Bucureşti, Sector 6, Intr. Silistraru, Nr.24, Spatiul Tehnic 2, Et.Tehnic

  1. Confirmarea Rezervării După completarea formularului pe site sau plasarea unei comenzi telefonice, veți primi un email sau un telefon de confirmare din partea noastră. După confirmarea datelor și orelor exacte, locul de parcare va fi rezervat pentru dvs. Vă rugăm să alocați 15 minute suplimentare pentru parcare și transport la aeroport cu microbuzul nostru.
  2. Pază și Monitorizare Parkado asigură paza și monitorizarea video a autovehiculului pe întreaga perioadă a parcării, garantând integritatea acestuia. Totuși, nu ne facem responsabili pentru factorii naturali externi precum grindina, cutremurele sau inundațiile, care nu pot fi evitați.
  3. Plata și Ridicarea Autoturismului La parcarea autoturismului se achită integral prețul parcării. Clientul este obligat să achite numărul de zile suplimentare în cazul în care nu ridică mașina la data și ora stabilite inițial.
  4. Calculul Prețului Calculul prețului variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv data efectuării rezervării, timpul parcării autovehiculului și data ridicării acestuia.
  5. Sfat pentru Clienți Parkado sfătuiește clienții să se asigure că ajung la parcare cu suficient timp înainte de călătoria planificată.
  6. Avarii și Responsabilități În cazul în care, în incinta Parkado, avariați un alt automobil din vina dvs., aveți obligația legală de a notifica reprezentantul Parkado, de a prezenta documentele și asigurarea mașinii, și de a oferi documentația necesară pentru despăgubirea proprietarului mașinii avariate. În caz contrar, Parkado va pune la dispoziția organelor de poliție toate datele dvs., urmând ca situația să fie rezolvată pe cale juridică.
  7. Anularea Rezervării În cazul în care doriți anularea unei rezervări și restituirea banilor achitați online, este necesar să ne anunțați cu minim 24 de ore înainte de sosirea dumneavoastră la parcare. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a nu restitui suma achitată online.

Politica de Confidențialitate

Protecția Datelor Personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 și Legii nr. 506/2004, Parkado, operator de date cu caracter personal, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați. Colectarea datelor se face pentru prelucrarea în scopuri asociate produselor și serviciilor oferite de operator, cum ar fi contactarea dvs. pentru oferte de bunuri sau servicii.

Securitatea Datelor

Parkado acordă o atenție deosebită securității datelor transmise. Respectăm standardele general acceptate pentru a proteja datele personale și de identitate transmise către noi, atât în timpul transmiterii lor cât și după primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau stocare a acestora într-un mediu electronic nu este 100% sigură. Din acest motiv, vă rugăm să nu introduceți datele cărții de credit în formularele de pe website-ul nostru decât dacă datele cărții de credit sunt menționate ca fiind obligatorii.


Acești termeni și condiții reglementează utilizarea serviciilor Parkado și sunt supuși modificării fără o notificare prealabilă. Utilizând serviciile noastre, acceptați acești termeni și condiții.