Parcare pe termen lung Aeroport Bucuresti Otopeni

Ai incredere in Parkado!

Parcarea pe termen lung la Parkado, situată în apropierea Aeroportului Otopeni din București, este soluția ideală pentru călătorii care doresc să-și lase mașina într-un loc sigur și convenabil în timp ce sunt plecați.

Foarte aproape

La doar 5 minute de aeroport si cu transfer gratuit către terminalul de plecare, Parkado oferă acces ușor și rapid la aeroport.

Sigur si de incredere

Cu o supraveghere video non-stop și personal disponibil 24/7, clienții noștri se pot bucura de liniștea și siguranța că mașinile lor sunt în mâini bune pe întreaga durată a călătoriei.

Flexibil si convenabil

Rezervările flexibile permit modificări și anulări gratuite, oferindu-vă libertatea de a vă ajusta planurile conform nevoilor dumneavoastră.

Facem mai mult

La Parkado, nu doar că vă oferim un loc sigur pentru mașina dumneavoastră, ci vă ajutăm și cu bagajele și vă oferim transfer gratuit către terminal.
parcare aeroport otopeni plecari

Parcare sigura, calatoresti fara stres!

Cu Parkado, puteți călători fără griji și fără stres, știind că mașina dumneavoastră este în siguranță și că aveți tot confortul necesar pentru o plecare lină și fără complicații. Indiferent dacă călătoriți în scop personal sau în interes de serviciu, Parkado vă oferă soluția perfectă pentru parcare pe termen lung în apropierea Aeroportului Otopeni din București. Rezervați acum și experimentați o parcare fără stres și fără griji la Parkado!
Icon

Personal in locatie

01
Non stop avem pe cineva in locatie, gata sa va ajute si sa va ofere suport.
Icon

Acces online

02
Rezervari rapide si plati online, dar si acces la camerele de supraveghere.
Icon

Mentenanta masina

03
La cerere, ne ingrijim de masina ta. Poti beneficia de revizii, spalare, intretinere.
Icon

Parcare pe termen lung

04
Parkado vă oferă liniștea de care aveți nevoie pentru o călătorie fără probleme.
O experiență excelentă la Parkado! Personalul a fost foarte profesional și serviciul de monitorizare video non-stop m-a făcut să mă simt în siguranță. Cu siguranță voi reveni în viitor!

Laura Moldovan

Parkado a făcut ca experiența mea de călătorie să fie mult mai ușoară! Serviciul de transfer la aeroport a fost rapid, iar personalul a fost extrem de amabil și atent.

Sorin Barbu

Am fost impresionat de nivelul de siguranță și atenție la detalii oferit de Parkado. Mașina mea a fost în siguranță și personalul a fost foarte atent la nevoile mele. Recomand cu încredere!

George Radu

Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei