recomandare parcare aeroport Otopeni

Confort si accesibilitate

Transfer la Aeroport

La Parkado, ne preocupăm nu doar de siguranța mașinii dumneavoastră, ci și de confortul și ușurința călătoriei dumneavoastră către aeroport. De aceea, oferim în exclusivitate clienților noștri o soluție de transport la aeroport și ajutor cu bagajele, menită să vă asigure călătorii fără griji și fără bătăi de cap.
Gratuit
100%
Ajutor cu bagajele
100%
Fara pierderi de timp
100%

Va ducem noi la terminalul Plecari

Pentru a vă asigura o călătorie fără stres, punem la dispoziție un serviciu de transport confortabil și sigur către aeroport. Mașinile noastre moderne și bine întreținute vă vor asigura că ajungeți la destinație în timp util și în condiții optime de confort.
cea mai ieftina parcare Otopeni

Va ajutam cu bagajele

Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență în încărcarea și descărcarea bagajelor din mașină. Indiferent de greutatea sau volumul bagajelor dumneavoastră, vă asigurăm că acestea vor fi manipulate cu grijă și atenție de către personalul nostru calificat.

Parcare langa OTP

7 zile doar

140 Lei

Locuri de parcare

500

De Aeroport

3 Min.

O experiență excelentă la Parkado! Personalul a fost foarte profesional și serviciul de monitorizare video non-stop m-a făcut să mă simt în siguranță. Cu siguranță voi reveni în viitor!

Laura Moldovan

Parkado a făcut ca experiența mea de călătorie să fie mult mai ușoară! Serviciul de transfer la aeroport a fost rapid, iar personalul a fost extrem de amabil și atent.

Sorin Barbu

Am fost impresionat de nivelul de siguranță și atenție la detalii oferit de Parkado. Mașina mea a fost în siguranță și personalul a fost foarte atent la nevoile mele. Recomand cu încredere!

George Radu

Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei