Parcare Otopeni cu Monitorizare Video

Non Stop!

La Parkado, ne luăm angajamentul să vă asigurăm siguranța și securitatea mașinii dumneavoastră în timp ce aceasta este parcată în locația noastră.

Gratuit

Soluția noastră de monitorizare video este complet gratuită și vă oferă posibilitatea de a vă monitoriza mașina în timp real, indiferent de locația dumneavoastră.

Online

Cu ajutorul unei interfețe simple și intuitive, puteți accesa camerele video din locația noastră folosind un username și o parolă unice.

Fara griji

Prin intermediul monitorizării video non-stop, puteți avea pacea sufletească că mașina dumneavoastră este în siguranță, indiferent de momentul zilei sau de condițiile meteo.

Fara stres

Cu soluția noastră de monitorizare video, vă oferim transparență totală și accesibilitate în timp real, astfel încât să vă puteți bucura de călătorie fără griji și fără stres.
parcare aeroport bucuresti

Mai mult decat o simpla parcare

Pentru a vă oferi o experiență completă de încredere, punem la dispoziție o soluție de monitorizare video non-stop, accesibilă în orice moment, 24/7. Parcarea dumneavoastră în Parkado este mai mult decât o simplă parcare - este o experiență de încredere și securitate.
O experiență excelentă la Parkado! Personalul a fost foarte profesional și serviciul de monitorizare video non-stop m-a făcut să mă simt în siguranță. Cu siguranță voi reveni în viitor!

Laura Moldovan

Parkado a făcut ca experiența mea de călătorie să fie mult mai ușoară! Serviciul de transfer la aeroport a fost rapid, iar personalul a fost extrem de amabil și atent.

Sorin Barbu

Am fost impresionat de nivelul de siguranță și atenție la detalii oferit de Parkado. Mașina mea a fost în siguranță și personalul a fost foarte atent la nevoile mele. Recomand cu încredere!

George Radu

Prețuri Transfer Aeroport

Transfer gratuit în 5 minute la/de la Aeroport Otopeni

23+ Zile 14-22 Zile 7-13 Zile 4-6 Zile 3 Zile 2 Zile 1 Zi
15.00 LEI 20.00 LEI 20.00 LEI 25.00 LEI 30.00 LEI 40.00 LEI 40.00 LEI
Rezervă acum!

*Prețurile de mai sus sunt exprimate în lei